Afscheid Els Maasdam

Tijdens onze Studiedag op 5 juni namen we met gemengde gevoelens afscheid van onze gewaardeerde bestuurder, Els Maasdam. Na een indrukwekkende carrière van 36 jaar binnen onze organisatie, gaat ze nu genieten van haar pensioen. Tijdens de Studiedag nam Els afscheid van haar collega’s, gevolgd door een feestelijke bijeenkomst met onze samenwerkingspartners.

Els heeft in haar tijd bij ons niet alleen bijgedragen aan de groei en het succes van de organisatie, maar heeft ook altijd een hart gehad voor maatschappelijke doelen. Dankbaar voor de gulle giften die zij ontving vanwege haar pensionering heeft Els op 11 juli een mooi bedrag persoonlijk overhandigd aan Thea Huigen van Stichting CliniClowns.

Claudia Doesburg neemt de rol van Els over als bestuurder van Groot Rotterdam, maar gelukkig blijft Els de komende tijd nog betrokken als bestuursadviseur. Zo zorgt ze voor een warme en zorgvuldige overdracht.

We willen Els enorm bedanken voor haar jarenlange toewijding en inzet en wensen haar een prachtig en welverdiend pensioen toe.